Acest site folosește cookie-uri. Aceste cookie-uri NU colectează informații personale. Află mai multe.

Livrare

 Acest site se adreseaza numai persoanelor juridice cu domiciliul fiscal aflat pe teritoriul României.

BOGMAD TRADING & DISTRIBUTION SRL PLOIESTI livrează produsele din stoc - in limita stocului disponibil - oriunde pe teritoriul  României, în termen de 24/48 ore de la primirea comenzii.

Transportul produselor se efectuează prin:

  • DPD - GRATUIT, indiferent de valoarea comenzilor
  • Mijloace auto proprii in judetele limitrofe jud. Prahova - Brasov, Dambovita, Buzau, Ialomita


            In fiecare zi de luni a saptamanii putem livra marfuri clientilor aflati pe urmatoarele rute:

  • Ruta Brasov: Ploiesti - Comarnic - Sinaia - Busteni - Azuga - Brasov. Rugam plasarea comenzilor in ziua de vineri anterior pana la ora 12.
  • Ruta Targoviste: Ploiesti - Sacueni - Razvad - Targoviste - Pucioasa - Fieni. Rugam plasarea comenzilor in ziua de vineri anterior pana la ora 12.

           

            In fiecare zi de miercuri a saptamanii putem livra marfuri clientilor aflati pe urmatoarea ruta:

  • Ruta Focsani: Ploiesti - Buzau - Focsani (sunt incluse si localitatile rurale aflate intre cele 3 orase) 


Modalitati de plata: 

- la curier in cazul facturilor cu o valoare mai mica de 4999 lei

- prin Ordin de plata bancar, in contul RO89 OTPV 1800 0118 5337 RO01, deschis la OTP Bank SA Ploiesti in cazul facturilor cu o valoare de peste 5000 lei. Marfa va fi eliberata imediat ce avem confirmarea platii din partea institutiei bancare.

 

Comenzile sosite pana in ora 15:00 vor fi expediate in ziua curenta, cu exceptia zilelor de Sambata, Duminica si sarbatori legale - zile nelucratoare. Comenzile primite in zilele nelucratoare mentionate anterior vor fi livrate, in ordinea sosirii, incepand cu prima zi lucratoare.


Vă rugăm să verificați integritatea fizică a coletelor în momentul în care le primiți de la curier, în prezența acestuia și cereți întocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor dacă produsele prezintă urme de deteriorare sau se constata lipsa acestora. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare.