Acest site folosește cookie-uri. Aceste cookie-uri NU colectează informații personale. Află mai multe.

Despre Tutungeriile Yanna B2B

Încă din 2015, compania noastră continuă să crească de la an la an, datorită angajamentului nostru, a strategiei asumate de către întreaga echipă și a ambiției de oferi clienților noștri produse de calitate superioară.


Facem tot posibilul să ne asigurăm că partenerii noștri beneficiază de un proces de achiziție facil și eficient, astfel încât ei să poată deservi consumatorul într-un mod optim, la un preț corect și cu o calitate echitabilă a produselor.
 
De-a lungul timpului, a devenit parte din natura noastră să fim furnizori de încredere pentru o gamă largă de clienți: De la magazine cu acoperire națională, până la mici întreprinzători locali.
 
Încă de la început, abordarea noastră a fost bazată pe integritate și sprijin reciproc. Nu ne concentrăm doar pe scopurile proprii, ci menținem relații active cu partenerii noștri, pentru a-i ajuta pe aceștia să-și dezvolte afacerile și să înțeleagă mai bine dorințele și preferințele clienților.
 
Având întotdeauna în minte satisfacția consumatorului final, creșterea companiei noastre și creșterea afacerilor pe care le deservim, devin lucruri naturale, a căror împlinire nu necesită eforturi deosebite. Astfel permițându-ne să ne concentrăm pe angajamentul ce ni l-am asumat:


De a oferi partenerilor noștri produse de calitate superioară, cu un proces de achiziție facil și eficient.